was successfully added to your cart.

Winkelwagen

16-10: Concert singer/songwriter Paul Field

By 18 augustus 2016Overige activiteiten

Wij er bijzonder trots op: singer/songwriter Paul Field geeft op zondag 16 oktober een concert in Thyade.

PF_03Paul Field is een Britse muzikant en songwriter.
Paul werkt als een songwriter, componist, producer en performer in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld sinds 1976. Hij heeft een Ivor Novello Award van de British Academy of Songwriters an Composers en een Dove Award (en twee nominaties) van GMA ontvangen in Nashville. Naast de tal van andere prijzen van ASCAP in de USA.

Hij heeft met zijn liedjes in nummer-1-hits gehad in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Nederland, Zuid-Afrika en Duitsland en heeft vele platina en gouden platen ontvangen voor zijn werk.
Vele bekende artiesten hebben zijn liedjes opgenomen. In Amerika is zijn song Testify to Love onder meer vertolkt door Avalon. Daar zijn miljoenen exemplaren van verkocht.
Maar ook Cliff Richard heeft bij veel gelegenheden songs van Paul opgenomen.
Andere bekende artiesten als Rebecca St. James, Jaci Velasquez, Phil Keaggy, Point of Grace, Jennifer Stanley, Natalie Grant en Jennifer Knapp vertolken zijn liedjes.

Paul heeft ook liedjes geschreven voor commercials van grote bedrijven als British Rail, de Cabbage Patch Kids, Astro Farm, Guinness, het Europees News Network, Australische tv en de Tokyo Motor Show.

Zijn mooie zangstem is ook gewild bij artiesten. Zo heeft hij ook de backing vocals voor Cliff Richard, Rick Wakeman, Gloria Gaynor, Phil Everley, Paul Jones, Amy Grant, Lesley Ashe, David & Carrie Grant, Chris Rea, Andraé Crouch, Jessy Dixon, Katy Melua en anderen.

In de afgelopen jaren heeft hij ook gewerkt als part-time docent Songwriting op de Bath Spa University.Loch ness 2
Veel van zijn hedendaagse songs (waar mogelijk integrerend met andere creatieve disciplines zoals video, dans en fotografie) draait om problemen rond Sociale Onrechtvaardigheid  te benadrukken en te onderzoeken hoe muziek kan worden gebruikt om dit te ondersteunen.
Op een eigentijdse manier zijn het  ‘protest nummers’  met hopelijk een historische impact.
Onlangs heeft hij, in samenwerking met The Wilberforce Instituut aan de Universiteit van Hull, het ‘Stolen Lives ‘ project (www.stolenlives.co.uk) geschreven en geproduceerd.
Paul blijft daarnaast actief als singer/songwriter, met het geven van Songwriting workshops, en natuurlijk het schrijven en produceren voor andere artiesten.

BeingMyselfAl met al een zeer gerespecteerde singer/songwriter, die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend.

Hij zal onder meer songs van zijn laatste album Being Myself uitvoeren.

Wij bieden dit concert aan voor het luttele bedrag van 6 euro, inclusief het eerste drankje!!

Inschrijving verplicht, ga naar: Concert-singersongwriter-Paul-Field