was successfully added to your cart.

Winkelwagen

BIJZONDER GESLAAGDE POPUP

Het zat niet mee!
Juist die week was de straat naar de locatie van de PopUp afgesloten i.v.m. werkzaamheden.
De omweg was een bijzondere uitdaging, waar zelfs de TomTom veel moeite mee had.
En dan nog kwam, met name de zondag, de zomerse dag met erg hoge temperaturen, die de nodige potentiële bezoekers deed besluiten toch maar niet langs de PopUp te gaan.

  Maar… velen trotseerden de moeilijkheden en kwamen genieten van een PopUp waar een heel prettige sfeer hing. Er was veel te beleven.
Uiteraard een fraaie doorsnede van de collectie van Thyade (ca. 200 schilderijen).
Maar ook de nodige objecten van glas, brons en keramiek kon de bezoeker bekoren.
In de Café-ruimte kon men een flinke collectie kunstcadeaus bekijken (en aanschaffen).

 

Daarnaast demonstreerden verschillende kunstenaars hun ambacht: Jenny Olde Monnikhof liet zien hoe glas-fusion in zijn werk gaat, Wouter van der Elst toonde zijn bijzondere manier van werken om te komen tot zijn indrukwekkende zandschilderijen en Manon Nijssen wist de bezoeker te interesseren in het maken van sieraden.
Bijzonder boeiend en interessant en het geeft een meerwaarde in de beoordeling van de verschillende soorten kunst.

Interessant waren ook de mini-exposities met schilderijen van Hendrik van Veenendaal en Marko Klomp. Daarnaast had ook Wouter van der Elst een expositie met zijn fraaie zandschilderijen ingericht.
Op het podium kon het driedimensionale werk bewonder worden van een aantal kunstenaars. Trudie Maasdam met heel bijzondere keramieke beelden, namelijk de driedimensionale afbeelding van delen van beroemde schilderijen, zoals het Meisje met de parel.
Ida Kurniawan toonde haar nieuwste bronzen beelden van vrouwfiguren en dierfiguren tegen een zeer scherpe prijs.  Daarnaast was er prachtig glaswerk van Jenny Olde Monnikhof, Loranto en Nemtoi.

De PopUp werd aangevuld met bijzondere producten van andere leveranciers.
Zo stonden Diana en Stella van DiStel klaar om de bezoeker, zo gewenst, advies te geven over de inrichting van hun huis. Menigeen is huiswaarts gegaan met interessante ideeën.
Oil & Vinegar (met overheerlijke olie en azijn en aanverwante producten) en VinAmi (met bijzondere wijnen) boden de bezoekers hun voortreffelijke waren aan.
Daarnaast was overheerlijke theesoorten te koop tegen een bijzonder scherpe prijs.
 
Het geheel werd omlijst door muziek van Elly Bezemer (toetsen en zang) en Han Ruigrok (gitaar en fluit). Bekende en minder bekende liedjes wisten de bezoekers te bekoren.

Al met al werd de PopUp goed bezocht en de bezoekers keerden met een prettig gevoel huiswaarts.
Voor Thyade Art was dit de eerste keer en gezien de vele positieve reacties gaan we op deze voet verder.