was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Caroline en Fred

By 3 maart 2016Referenties

Na een ingrijpende verbouwing is het goed toeven in het sfeervolle appartement van Caroline van Hoek en Fred Bohlmeijer.
Zij k0zen bewust voor kunstverhuur, zonder sparen dus, zodat ze regelmatig konden wisselen.

De warme kleuren van hun interieur vind je ook terug in de schilderijen. Grappig is dat zij hun schilderijen bijnamen hebben gegeven. Zo weet de bloemist al dat er altijd een mooi rood boeket moet komen bij de “Schreeuwerd”, oftewel het uitbundige abstracte werk van William Malucu. Dit werk trekt ook altijd direct de aandacht van de bezoekers, die er vervolgens graag aan willen zitten, vanwege de interessante structuren. En de kat van Carla Raadsveld is gepromoveerd tot Prof. Dr. Ir. Archibald Piep.

Bohlmeijer - Raadsveld     Bohlmeijer - Malucu

Bij de eethoek zitten de figuren van Wil Willemsen er gezellig bij, geflankeerd door een mooie vaas van Loranto. En in de zithoek geeft het werk van Hendrik van Veenendaal de indruk van een doorkijkje.
Ook hebben ze enkele kleine glasdruppels van Loranto staan. “Wij hebben al regelmatig van dit soort druppels cadeau gedaan. Een prima cadeau-tip, waar we altijd veel succes mee hebben”, aldus Caroline en Fred.

Bohlmeijer - Veenendaal     Bohlmeijer - Willemsen     Bohlmeijer - Loranto

Laatst attendeerden zij een bevriend stel op het feit dat Thyade Art een kunstuitleen is die wèl kleurrijke en toegankelijke kunst heeft.