was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Chapeau voor Chapeau en Forchino!

By 6 november 2015Expositie Thyade

Petit Bijou van La Loren…. de bijzondere combi van Comic- en PopArt is vanaf 6 november 2015 te zien in Thyade Art aan de Hoogstraat in Rotterdam.

Wereldsterren als Jack Nickelson, Mohammed Ali en Brigitte Bardot plus nostalgische auto’s zoals de Fiat 500 en de Mustang nemen deel aan deze unieke expositie.
De kunstenaars…. Ronald Chapeau met PopArt en Guillermo Forchino met ComicArt.

Chapeau combineert het ambacht van zeefdrukker met zijn passie voor wereldsterren en de schilderkunst. Op zeer originele manier weet hij wereldsterren te vereeuwigen, waarbij hij gebruik maakt van aankondigingsposters en oude kranten vanuit de hele wereld. Zo ontstaat er spannende, fel gekleurde mixed media art.

Een rommelig atelier in Parijs, vol verfkwasten, mallen, schilderijen, papier maché, resin, ijzerdraad, kartonnen dozen, etc. dát is de wereld waarin Forchino zijn beelden tot leven weet te wekken.
Volgepakte auto’s met platte banden, bagage die eruit puilt en mensen die uit een strip lijken weggelopen vertellen verhalen die bij een ieder een glimlach op het gezicht tovert.
Het werk van Forchino is over de gehele wereld geliefd.

De expositie wordt aangevuld met de bekende beelden van Jacqueline Schäfer, Peter Diem en Gerdine Duijsens…. kleurrijk en vrolijk.

De expositie is te zien tot en met 6 december 2015.