was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Fam. V. te R.

By 18 februari 2016Referenties

De familie V. te R. Tijdens een bezoek aan de Femina in 2000 bezochten ze de stand vol met kunst van Galerie Thyade. Ze kenden al een andere kunstuitleen, maar het feit dat je bij Thyade kon sparen voor kunst, sprak hen in het bijzonder aan. Ook het feit dat bij Thyade zoveel keus is uit objecten, sieraden e.d. die gekocht konden worden van het spaartegoed. Sinds die tijd lenen zij kunst en hebben al veel verschillende kunstwerken uitgeprobeerd.

Van het spaartegoed is ook al heel wat aangekocht. Uiteraard om hun huis fraai te decoreren, maar ook regelmatig om cadeau te geven aan vrienden en familie. Ze willen zichzelf geen kunstkenners noemen, maar wel kunstliefhebbers. Ze bezoeken regelmatig musea en exposities. En weten de originaliteit en vakmanschap van de kunstenaars te waarderen. Ze gaan daarbij vooral af op hun gevoel.

Wat ze ook aanspreekt is de laagdrempeligheid van Thyade. Handige website, goed zoekfuncties en makkelijk je ‘eigen collectie’ op te bouwen. En tenslotte de betaalbaarheid van de kunst die aangeboden wordt.
Het feit dat Thyade Art sinds begin 2017 bij je langs komt spreekt ook zeer aan. Op de tijd, die jou uitkomt kan je op je gemak een keuze maken uit de verschillende werken, die Thyade mee heeft gebracht. Je ziet direct of het goed pas in huis.

Voorlopig blijven ze enthousiast gebruik maken van het spaar/leensysteem en hebben ze pas weer een nieuw schilderij uitgezocht van Hendrik van Veenendaal.