was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Haarinstituut Nederland, dat al 20 jaar toonaangevend is op het gebied van op maat gemaakte haarwerken. Eigenaresse Hedie Scheeper is privé al vanaf 2005 lener bij Thyade. Inmiddels hangen/staan er ook diverse kunstwerken in haar instituut in Bussum. Daarbij is bewust gekozen voor de kunstuitleen met de spaarsysteem, zodat er op enig moment kan worden overgegaan tot aankoop van deze of misschien andere kunstwerken.
Niet zo lang geleden is het interieur van het Haarinstituut aangepakt en opgefrist.

Hedie heeft een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren en daaruit bleek onder andere dat de bezoekers positief en enthousiast reageren op de kunst in het pand. Ze ervaren het als plezierig, huiselijk en warm.
Voor de meeste bezoekers bij het Haarinstituut Nederland is het belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen. Haaruitval en het laten aanmeten van een haarwerk of een pruik ligt altijd erg gevoelig.

Haarinstituut 3B      Haarinstituut 2B

Betrokkenheid en persoonlijke begeleiding staan hoog aangeschreven in het vaandel van Hedie en haar man René. En dat was ook wat zij voelden in het contact met Thyade.
Ook de extra service, als het voorzien van een glasplaat van gewapend glas op de handbeschilderde tafel en enkele krukjes van Carla Raadsveld, werd zeer op prijs gesteld.

Haarinstituut 4B      Haarinstituut 1B

Tenslotte vermeldt Hedie de webshop van Thyade. Zij wordt altijd blij van de vele leuke, originele en zeer betaalbare kunstcadeau’s voor een klein prijsje.