was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Zomer, zon, een lekker drankje op een terrasje, een strandfeest met zang en dans, genieten van het goede leven… de vakantietijd is weer begonnen! Het goede leven is in de maanden juli en augustus ook in Thyade Art te vinden. Vanaf 10 juli in een nieuwe expositie met verschillende kunstenaars.

Thyade neemt u mee in een wereld vol vrolijkheid, kleur, passie, dans en echte Hollandse gezelligheid met een Glaasje fris (Ad Verstijnen).
Het glas met wijn wordt geheven bij Liz: twee kunstenaars die een wereld scheppen vol vrolijkheid en kleur.
Genieten van het goede leven in een warme ambiance, een reünie van vriendinnen die samen theedrinken en bijpraten vinden we bij Jochem de Graaf.
He Yan Mei weet in Dancing around op een prachtige manier de dansende mens weer te geven.
Een warme zomeravond aan zee, mijmerend, genieten van de zon, realiteit of een illusie; Erica Nass maakt het leven aan de kust begin vorige eeuw zichtbaar.
Natuurlijk ontbreekt een bezoek aan het Casino van Herman Brood niet in het goede leven van Thyade en laten we ons de Oesters en Champagne van Gerdine Duysens goed smaken.

De tentoonstelling gaat door met een Dubbelspel (Ada Breedveld), waarna we In de zomerzon (Tilly Wils) nagenieten in onze Bathing Suit (Susan Ruiter) en verder mijmeren over de geneugten van het goede leven. Geniet mee van het goede leven en duik Thyade Art binnen.

De expositie duurt tot en met zaterdag 22 augustus.